Switch language
Detachering BI for Microsoft Dynamics AX NAV Power BI Tijdelijke kracht

Rapportage in uw hele bedrijf op een hoger niveau?

VOOR EEN LANGERE PERIODE EEN TIJDELIJKE KRACHT OP DE AFDELING

Wanneer u zelf niet de juiste mensen in dienst hebt om aan de rapportagebehoefte van het management te voldoen, is het handig voor langere tijd een expert in te schakelen. Hillstar levert ook die diensten.

Door vanaf het begin direct duidelijk doelen te stellen en die in korte sprints (SCRUM) uit te werken, blijft het overzichtelijk en zorgt u snel voor meer inzicht binnen uw onderneming.

Met onze senior of medior Power BI consultants aan uw zijde, bent u verzekerd van een antwoord op iedere vraag vanuit de business. De mensen die bij u over de vloer komen zijn in het bezit van alle Power BI certificaten en hebben de ervaring die nodig is om van uw BI-project een succes te maken!

Power-BI-on-Microsoft-Dynamics-Business-Intelligence-for-NAV-and-AX-from-Hillstar

Vul je gegevens in voor tarieven & profielen of bel

Uw naam

Uw e-mailadres

Detachering Power BI Consultants – Dashboards & Reporting

Detacheren voor bepaalde of onbepaalde tijd

Door van tevoren af te stemmen wat het doel van een project is en af te bakenen wat een begin en eind is, kiezen we voor een bepaalde of onbepaalde tijd. Wanneer het doel heel duidelijk een eind heeft waar naartoe gewerkt kan worden, is het handig voor een bepaalde tijd te kiezen.

Is er echter behoefte aan iemand die vanaf niets Power BI moet opzetten en werknemers moet trainen, dan is het handig hem of haar voor langere tijd deel van een afdeling te laten zijn.