Switch language

Hillstar Business Intelligence start de Power BI Brigade

Power BI Brigade

Hillstar Business Intelligence start de Power BI Brigade

VEENENDAAL, 18 augustus 2016 – Hillstar start een nieuw initiatief om het bedrijfsleven kennis te laten maken met Microsoft Power BI. Dat is dé nieuwe rapportage-oplossing waarmee je als aanvulling op Excel simpel gegevens binnen je organisatie beoordeelt en deelt met collega’s. Zo zet je data om in actie waarmee je bedrijfsresultaten verbetert.

Waarom bestaat de Power BI Brigade?

“Data is overal, maar hoe stroomlijn je al die data? Power BI doet dat op een makkelijke, laagdrempelige manier. Veel van onze klanten zijn op zoek naar een eenvoudige manier om data te combineren en visualiseren”, Klaas Mollema, directeur Hillstar.

Omdat het gebruik van mobiele apparaten ook in de zakelijke omgeving een grote vlucht heeft genomen, is de nadrukkelijke wens ontstaan om data overal beschikbaar te hebben. Met Power BI kun je zelfs op het strand nog even op je iPad of Surface kijken of je target voor die dag gehaald is.

Is BI niet alleen voor grote bedrijven?

De Power BI Brigade levert binnen een dag een aantal waardevolle dashboards/overzichten op. Dat is een kort traject, daar is dus geen groot budget voor nodig. Iedere rol binnen de onderneming is gevoed met informatie die voor hem of haar interessant is.

Daarmee verbeter je iedere dag bedrijfsprocessen. Iedere dag weer een beetje beter worden in wat je doet. Het afdelingshoofd, de directeur, maar ook operationele mensen hebben behoefte aan informatie.

Power-BI-Brigade-voor-Microsoft-Dynamics-ERP-CRM-SAP-HANA 2

Wat doet de Power BI Brigade?

  1. Data Makeover. Dat is het korte traject waarbij de Power BI Consultant uw dagelijkse Excel rapporten pakt en die in een kleurrijk en actiegericht jasje giet. Uw eigen dashboards maakt u daarna simpel zelf.
  2. Tijdelijke kracht. Soms is het handig om tijdelijk iemand te hebben die aan het bureau van de IT-man komt zitten. Iemand met specifieke kennis van één oplossing om het project een kickstart te geven. Ook hiervoor is de Power BI Brigade inzetbaar.

 

Wie is Hillstar?

Hillstar legt zich sinds 2012 volledig toe op Business Intelligence. Met een gespecialiseerd team van 25 mensen werken zij vooral voor MKB-bedrijven in de handel, retail en productie. Omdat Hillstar altijd al binnen de Microsoft stack werkte, is Power BI ook snel geadopteerd en zijn er binnen het team nu een aantal Power BI-specialisten. Zo bedient Hillstar nu met haar Power BI Brigade niet alleen de Microsoft Dynamics ERP-markt meer, maar wordt Microsoft BI nu ook breed ingezet.

Bekijk de demo om een gevoel te krijgen bij wat Power BI voor u betekent!