Switch language
Power BI Data make over voor Dynamics ERP, NAV, AX, CRM, Hadoop, HDInsight

Haal waarde uit de data die u verzamelt

Door kleur en structuur toe te passen

Je eigen data in een fris nieuw jasje. De Data Make Over is een kort traject waarbij jouw data beeldend en actiegericht wordt gemaakt. Zodanig dat u en uw collega’s bezig kunnen zijn met hun kerntaak: Het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

Hillstar zorgt ervoor dat de kwaliteit van de data wordt verbeterd, doordat die direct wordt opgeschoond. Nadat de software is geïmplementeerd kunt u direct aan de slag met een uitgebreide set standaard meegeleverde rapporten. De rapporten zijn naast functioneel ook inspirerend. De consultant van Hillstar kan in korte tijd ook gewenste KPI’s toevoegen.

Zo heb je een kosteneffectieve oplossing die heel snel doet wat ‘ie beloofd. Namelijk het leveren van actiegericht inzicht voor iedere rol binnen de onderneming.

Power BI for Microsoft Dynamics NAV AX ERP CRM SAP HANA

Bij Hillstar zijn wij heel enthousiast over Power BI en de mogelijkheden die dit voor een onderneming oplevert. We laten u daarom met plezier zien hoe dit eruit ziet. Zelf door een rapport klikken kan in onze demo!

Sneller stappen maken kan ook. Laat uw gegevens achter, dan bespreken we de mogelijkheden.

Uw naam

Uw e-mailadres

Hoe Power BI data verandert in waardevol inzicht

Snelheid

In één klik zien waar de kritieke punten zich bevinden. Dat doe je met Power BI. 

Door KPI’s per rol of afdeling vast te stellen en die inzichtelijk te maken, ziet iedere betrokkene direct hoe ze ervoor staan. Bijvoorbeeld een productieomgeving waar in een open ruimte een scherm met live gegevens hangt. Iedere werknemer ziet wat er gebeurt en waar ze zich bevinden ten opzichte van het ideaal.

Intuïtief 

De volgende klik is zo logisch dat je er automatisch naartoe werkt.

De kracht van een iPad is dat jong en oud er zonder uitleg mee werkt. Daardoor is de gebruikersadoptie van het apparaat enorm. Zo is het met Power BI ook. De knoppen zitten op een logische plek en de manier van werken voelt natuurlijk. Dat is belangrijk, aangezien de gebruikers daardoor niet lang hoeven te wennen of aanpassen.

Custom visuals 

Bedenk hoe je het in de optimale situatie wilt hebben en realiseer dat vervolgens simpel.

Power BI biedt standaard een aantal Custom Visuals. Daarmee ben je in staat om iets bijzonders te maken, zonder dat het je veel tijd kost. Het doel van de Custom Visual is dat je informatie makkelijker overbrengt op de gebruiker. De visual ‘Dual KPI’ is bijvoorbeeld heel handig om zonder veel ruimte in te nemen, toch twee KPI’s door de tijd te laten zien.